Четвер, 25.04.2024

Бориспільська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 7
Меню сайту
Наше опитування
З якого Ви класу?
Вього відповідей: 207
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 21 » Літній табір
16:09
Літній табір

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора — канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером — це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.
          Літо — найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів.
Головне: „…щоб сонечко світило та веселка раділа".
Так, і3 3 по 20 червня діяв табір відпочинку „Веселка" з денним перебуванням при Бориспільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  № 7, у якому відпочивало і оздоровлювалось 63 учні 1-4 класів. Роботу табору очолила заступник директора з навчально-виховної роботи Войтенко С.В. Табір складався з трьох загонів: «Живчик», «Сонечко», «Орлятко»
.     Для дітей було облаштовано тренажерний зал , музично-хореографічний зал, 4   ігрові кімнати, в яких були   іграшки, спортивний інвентар та настільні ігри. Для дітей робота табору щоденно починалась з лінійки. Після лінійки табір дружно шикувався на зарядку. Далі вихователі проводили інструктаж з техніки безпеки . Чергові загону накривали у їдальні столи на сніданок. Після сніданку в таборі відбувалося найцікавіше – виховні заходи.

Виховний план був складений таким чином, щоб охопити всі види діяльності дітей, щоб було цікаво, як дівчаткам, так і хлопчикам . Шалений успіх викликав конкурс «У кого більше бантиків». У День іменинника діти ласували смачними солодощами та фруктами.  Запам’яталося дітям відвідування Муніципального театру із виставою «Лікар Айболить». А творче натхнення викликав конкурс малюнків на асфальті «Барви сонячного літа». Дуже запам’яталися шоу «Народний артист» » та «Караоке», де дітки проявили свої творчі здібності. Цікаво пройшов конкурс „Кольорове найкумедніше тату”, участь у якому прийняли майже всі діти.    

         При таборі працювали спортивні секції(керівник Дьоміна С.О.), гурток  «Веселі нотки» (керівник Дехтяренко Н.М.), хореографічний гурток (керівник Павлікова С.В.), гурток «Умілі ручки» (керівник Кулік О.Г .- працівник БДТ).

Було організовано якісне триразове харчування. Слід звернути увагу, що 48 дітей харчувались безкоштовно. Кошти на їх харчування виділила Бориспільська міська рада. В меню  щоденно фрукти, свіжі овочі, соки, м'ясо, риба, молоко та молочні продукти.

Табір жив і працював за Статутом, неухильно дотримуючись режиму табору та правил внутрішнього розпорядку.

На урочистому закритті табору батьки висловили подяку педагогам  та працівникам школи за організацію на високому рівні дозвілля та відпочинку дітей.

Переглядів: 664 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • Copyright MyCorp © 2024
    Хостинг від uCoz